За нас

Погребална агенция   "МЕМОРИУМ"  е създадена през 2002 година

        
         От първия ден на създаването си агенцията е стъпила здраво на пазара на погребални стоки и услуги с постоянната си амбиция за въвеждане на нови, по-качествени материали, стоки и услуги, свързани с погребението, кремацията и транспорт на   вашия близък, роднина или приятел. Всички стоки предлагани от нас са изработени от водещи производители както от България така и от чужбина. При нас може да намерите богата гама от траурни стоки/ковчези, драперии,кръстове, фенери,жалейки,траурни шалове,свещи и др./. Погрбална агенция "МЕМОРИУМ" предлага бутикови луксозни италиянски ковчези  и драперии.       
    

През октомври 2005 година бяхме първите, заменили ръчно надписваните временни надгробни знаци, нужни за всяко погребение или кремация, с PVC- режещ плотер. Благодарение на него, вече  от този начин на надписване се възползват както нашите клиенти, така и колегите от погребалния бранш. 
         
       Август 2010 година построихме новата ни база на площ от 400 кв.м. в близост до Централни софийски гробища наул.”Опорска река” N 3.

 В нея под един покрив са разположени два офиса,собствена ритуална зала, голям склад за ковчези, драперии, фенери, кръстове, траурни шалове..., три хладилни камери за съхранение на покойници с 80 места, печатна база, зала за поклонение, специализиран транспорт .   С гордост можем да заявим, че от първия ден на създаването си работим единствено и само за лоялна конкуренция и високо качество в погребалния бранш. 
       
 Реално ние сме първата частна погребална борса, в която24 часа, седем дни в седмицата може да намерите абсолютно всичко,  необходимо за погребение,кремация и специализиран транспорт /в страната и чужбина/. 
       
    От 2005 година погребалната агенция е член на най-старата и реално единствена работеща браншова организация „Съюз на погребалните фирми в България”. 
С усилията на колеги от цялата страна работим за разбиване на монопола , некоректните практики в бранша и за повишаване качеството на стоките и услугите, предлагани от нас. 
        
Управителите на    "МЕМОРИУМ"   гарантираме, че всички клиенти, обърнали се към нас , ще бъдат обслужени с висок морал, чувство за отговорност и професионализъм. Под наше ръководство работи екип от професионалисти, постоянно повишаващи квалификацията си.

 Нашите цели са и нашето мото - коректност и професионализъм .

     С уважение към всички настоящи и бъдещи клиенти                       

                               Управители:

Емилия Любенова – тел: +359 889 417 006,  Стоян Макреев – тел: +359 888 590 726

                                    Email: memorium@abv.bg